Osviežujúci nepečený .
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Jablka očistíme a nastruháme.pridáme polovicu vody,škoricu,vanilkový a kr.cukor a rozvaríme.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Do druhej polovice vody rozhabarkujeme puding.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Puging zavaríme do uvarených jablk a necháme pár minút povrieť.Ešte do horúceho zamiešame jemný tvaroh.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Teplú náplň asi v centimetrovej vrstve rozotrieme na oplátku,
                                                     - 
                                                    5
                                                    
a vložíme do srnčieho chrbta.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Do stredu uložíme piškoty,na ne náplň a zasa piškoty.
                                                     - 
                                                    7
                                                    
Piškoty zakryjeme náplňou,
                                                     - 
                                                    8
                                                    
a zakryjeme oplátkou.Dáme do chladu stuhnúť.Potom s formy vyklopíme a ľubovoľne ozdobíme.
                                                     - 
                                                    9
                                                    
Ked sa vám náhodou trocha zvyší,tak jablková náplň chutí aj takto .
                                                     - 
                                                    10
                                                    
Dobrú chuť.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu