Jablkový srnčí chrbát (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Osviežujúci nepečený .

30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Jablka očistíme a nastruháme.pridáme polovicu vody,škoricu,vanilkový a kr.cukor a rozvaríme.
  2. Do druhej polovice vody rozhabarkujeme puding.
  3. Puging zavaríme do uvarených jablk a necháme pár minút povrieť.Ešte do horúceho zamiešame jemný tvaroh.
  4. Teplú náplň asi v centimetrovej vrstve rozotrieme na oplátku,
  5. a vložíme do srnčieho chrbta.
  6. Do stredu uložíme piškoty,na ne náplň a zasa piškoty.
  7. Piškoty zakryjeme náplňou,
  8. a zakryjeme oplátkou.Dáme do chladu stuhnúť.Potom s formy vyklopíme a ľubovoľne ozdobíme.
  9. Ked sa vám náhodou trocha zvyší,tak jablková náplň chutí aj takto .
  10. Dobrú chuť.