Jablkový srnčí chrbát (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Osviežujúci nepečený .
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup- Jablka očistíme a nastruháme.pridáme polovicu vody,škoricu,vanilkový a kr.cukor a rozvaríme.
- Do druhej polovice vody rozhabarkujeme puding.
- Puging zavaríme do uvarených jablk a necháme pár minút povrieť.Ešte do horúceho zamiešame jemný tvaroh.
- Teplú náplň asi v centimetrovej vrstve rozotrieme na oplátku,
- a vložíme do srnčieho chrbta.
- Do stredu uložíme piškoty,na ne náplň a zasa piškoty.
- Piškoty zakryjeme náplňou,
- a zakryjeme oplátkou.Dáme do chladu stuhnúť.Potom s formy vyklopíme a ľubovoľne ozdobíme.
- Ked sa vám náhodou trocha zvyší,tak jablková náplň chutí aj takto .
- Dobrú chuť.
|