Jablkový šalát s kalerábom
Marián Hajtol
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 25. októbra 2016
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 25. októbra 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
700 g |
|
300 g |
|
1 ks |
|
50 ml |
|
na ozdobenie |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kaleráb a granátové jablko očistíme. Jablká nakrájame na kocky aj so šupou a kaleráb nastrúhame nahrubo.
- 2
Všetko zmiešame s granátovým jablkom, so sezamovým olejom a soľou. Podávame posypané čiernym sezamom.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu