Recept z knihy Hned to bude anjelik.
10
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
17 minút
na 250 °C
na 250 °C
Suroviny
šálka 3/4 |
|
šálka 1/2 |
|
ks 2 |
|
polievková lyžica 1 |
|
šálka 1/2 nastrúhané |
|
šálka 1/2 nastrúhaná |
|
šálka 1 |
|
polievková lyžica 3 |
|
ks 1 |
|
čajová lyžička 1/2 |
|
čajová lyžička 1/2 |
|
Postup
-
1
Rúru zohrejeme na 250 stupňov. Plech na mafiny potrieme olejom.
- 2
Mlieko, javorový sirup, bielky a olej vymiešame v mise dohladka.Pridáme jablko a mrkvu. V druhej miske si zmiešame múku, cukor prášok do pečiva a soľ, dobre premiešame, pridáme k mliečnej hmote.
- 3
Naplníme mafinové formy, pečieme 17-20 minút. Po upečení poukladáme na mriežku a necháme vychladnúť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu