Jablkové palacinky s bryndzou
Marián Hajtol
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 25. októbra 2016
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 25. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jablká umyjeme a nastrúhame nahrubo aj so šupou. Pridáme vajcia. Múku, soľ, rascu a prášok do pečiva zmiešame s jablčnou zmesou. Všetko premiešame s mliekom a na horúcej panvici s trochou oleja pečieme palacinky.
- 2
Potom ich plníme zmesou bryndze a smotany. Ozdobíme bryndzou a pažítkou. Podávame s jablkovým čatní: V panvici necháme skaramelizovať cukor a kúsky jabĺk v ňom povaríme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu