Foto: danda3
Základom pre tento recept mi boli jablkové musli tyčinky z českého MMB, zdobením som sa inšpirovala u Cica2, ďakujem za nápad.
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Jabĺčka si nahrubo nastrúhame.
-
2
Zmiešame vločky (nabudúce vyskúšam dať pšenové alebo ovsenné).
-
3
Maslo roztopíme.
-
4
Vločky + maslo + med + posekané arašidy + jabĺčka zmiešame, pridáme vajíčka.
-
5
Premiešame.
-
6
Dáme na malý plech (34 x 72) vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 160 stupňov cca 30 minút.
-
7
Necháme vychladnúť, potom nakrájame na menšie kúsky. Sú dobré hneď po vychladnutí, ale po dlhšom odležaní, cca pol dňa, sú neskutočné, chute sa prepoja, koláčiky nie sú suché a vďaka jabĺčkam sladučké.
@stacy77777 Tak to som veľmi rada, ja ho používam veľmi často.♥
@stanka365 Som rada, že recept potešil, síce nemám bezlepkovú diétu, ale snažím sa vyhýbať bielej pšeničnej múke ako sa len dá, tak vymýšľam a keď sa zadarí, rada sa podelím.♥
@maya26 Ty si už stihla vyskúšať, tak to ma veľmi teší, som rada, že tak chutil.♥
@cica2 Ďakujem za upozornenie, viem, že sa to tam má písať, ale mne sa to tam nehodí, nie som na to zvyknutá z minulej stránky. :D:D:D Ja som si ich musela povykrajovať sama a trošku stihli zhnedúť, aj keď som sa ponáhľala s fotením.♥