Jablkové lievance
Komerčný recept
16
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks kyslé |
|
1 bal. |
|
360 ml |
|
na potretie panvice |
|
Na posypanie: | |
1 PL zarovnaná |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na prípravu cesta jablká olúpeme a nastrúhame najemno. V mise zmiešame zmes na prípravu lievancov, jablká a vodu. Vypracujeme hladké cesto a necháme ho 5 minút postáť.
- 2
Na rozohriatu, olejom potretú panvicu nalejeme cesto a smažíme z obidvoch strán dozlatista.
- 3
Lievance podávame teplé, posypané práškovým cukrom.
- 4
TIP: Lievance podávame ozdobené šľahačkou a Toppingom čokoláda Dr.Oetker alebo Polevou tmavou Dr.Oetker. Namiesto práškového cukru môžeme posypať Škoricovým cukrom Dr.Oetker.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár