Jablkové lievance
Foto: droetker
Komerčný recept
16
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na prípravu cesta jablká olúpeme a nastrúhame najemno. V mise zmiešame zmes na prípravu lievancov, jablká a vodu. Vypracujeme hladké cesto a necháme ho 5 minút postáť.
- 2
Na rozohriatu, olejom potretú panvicu nalejeme cesto a smažíme z obidvoch strán dozlatista.
- 3
Lievance podávame teplé, posypané práškovým cukrom.
- 4
<b>TIP:</b> Lievance podávame ozdobené šľahačkou a Toppingom čokoláda alebo Polevou tmavou . Namiesto práškového cukru môžeme posypať Škoricovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu