Jablková torta

oliviaxy - bez fotkyoliviaxy, 14. decembra 2009

Patrí k mojim obľúbeným, je to rýchla a veľmi chutná torta.

5-10 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 balíčky
1 ks
1 ks
2 dcl
5-6 PL




Postup

  1. 1

    Jablka si ošupeme,pokrajame na mesiačiky,a dáme variť spolu s cukrom.Varime ich do rozvarenia.

  2. 2

    V pohari si rozmiešame vodu so zlatým klasom a pridame do rozvarených jablk.

  3. 3

    Na dno formy poukladáme piškóty a nato dame prvú vrstvu jabĺk,a zase piškóty a jabĺka a piškoty a posledná vrstva sú jabĺka. necháme to vychladnúť. a na to dáme čokoladovú polevu.

Diskusia k receptu

nielaik
fajn!
možná obmena - piškóty ľahko potrieme džemom (marhuľový, ríbezľový, malinový, ... ), prepychový prídavok - nastriekame šľahačku




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia