Patrí k mojim obľúbeným, je to rýchla a veľmi chutná torta.
5-10 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jablka si ošupeme,pokrajame na mesiačiky,a dáme variť spolu s cukrom.Varime ich do rozvarenia.
- 2
V pohari si rozmiešame vodu so zlatým klasom a pridame do rozvarených jablk.
- 3
Na dno formy poukladáme piškóty a nato dame prvú vrstvu jabĺk,a zase piškóty a jabĺka a piškoty a posledná vrstva sú jabĺka. necháme to vychladnúť. a na to dáme čokoladovú polevu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
možná obmena - piškóty ľahko potrieme džemom (marhuľový, ríbezľový, malinový, ... ), prepychový prídavok - nastriekame šľahačku