Foto: stevca
tneto mám zo všetkých lkérov najradšej, robím ho väčšinou na sviatky a mal by podla správnosti postáť mesiac na chladnom mieste, ale väčšinou sa Zobraziť celý popistneto mám zo všetkých lkérov najradšej, robím ho väčšinou na sviatky a mal by podla správnosti postáť mesiac na chladnom mieste, ale väčšinou sa vypije skôr ako stihne postáť :))
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
salko necháme 2 hodiny variť a medzitým si uvaríme mandľový puding. puding zmiešame v mixeri so salkom a do vlažnej masy pomali prilievame alkohol. Originál je whisky, ale môžeme ju nahradiť rumom alebo zvyknem použiť aj domácu pálenku :ň podla chuti
- 2
dobre premiešaný likér nalejeme do fliaš, ak sú náhodou maličké hrudky tak prelejeme cez sitko a necháme odležať mesiac na chladnom mieste. NA ZDRAVIE !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu