Hustá polievka s kyslou kapustou, mäsom a cviklou
Foto: mariana33
Cez víkend som sa prehrabala v starých receptoch a objavila som recept na túto zabudnutú skvelú a sýtu polievku. Manžel sa jej nevedel dojesť...:o)
4-6
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu si nakrájame a orestujeme na oleji, pridáme mäso nakrájané na kocky. Podlejeme a dáme dusiť. Keď je mäso napoly udusené, pridáme kyslú kapustu a sterilizovanú cviklu aj so šťavou.
- 2
Zalejeme vodou a dodusíme. Neskôr pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Keď je všetko mäkké, môžme zahustiť múkou a celú polievku zjemníme smotanou na šľahanie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu