MŇAM
15 minút
príprava
príprava
240 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny dame do hrnca a zalejeme vodou aspoň 3 cm nad.
- 2
Všetko spolu varime az kým sa masko neoddeľuje od kosti.Zhruba 4-5 hodin.
- 3
Keď už máme všetko do makkučka uvarené,tak cez ceditko zlievame do tanierov,ktoré uložíme na chladné miesto kde nám huspenina pekne ztuhne.Podávame s chlebom alebo kto má rád nech si posype posekanou cibuľkou a poleje octom.No,neodporúčam sa potom bozkávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aj Židia pripravujú huspeninu, ale z teľacích nožičiek a teľacích kožiek, ev. teľacieho kolena, tiež rybaciu - jedla som už oboje a môýem povedaž, že vynikajúce, mňááám
inak aj tento recept je fajn.