Husacia pečienka

matus113 - fotkamatus113, 12. novembra 2009
Husacia pečienka
Foto: Matus113

Vynikajúce predjedlo k husacine, ale jedlo je vhodné aj ako pochúťka.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Nakrájame si cibuľku, hrušku a pečienku na plátky.

  2. 2

    Cibuľku orestujeme. Pridáme pečienku a narýchlo osmažíme.

  3. 3

    Následne pridáme hrušky všetko ďalej restujeme. Po osmažení okoreníme a osolíme.

Diskusia k receptu

Vymazať
mircik
1. vraví sa pečeň a nie pečienka (to je upečený kus mäsa)
2. je hriech nakrájať husaciu pečeň pred úpravou
sorry za moju "tvrdú" kritiku. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia