4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Rúru zohrejeme na 200 stupňov Celzia. V stredne veľkom hrnci s vriacou vodou blanšírujeme huby asi 2 minúty. Necháme ich odkvapkať na papierových utierkach. Vo veľkej panvici na stredne silnom ohni rozohrejeme olej. Vložíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak a opekáme 5 minút. Pridáme nakrájanú mrkvu a papriku a pražíme ďalšie 4 minúty.
- 2
Prilejeme vývar a pridáme oregano. Varíme 4 minúty alebo kým zelenina nie je veľmi mäkká. Odstavíme z ohňa a primiešame parmezán aj petržlenovú vňať.
- 3
Zmes naložíme do húb a poukladáme ich na plech. Pečieme 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu