Hubové ražniči

Melánia Hermanová
Medzilaborce, 18. novembra 2009 13:23
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
4
porcie
15 min
príprava
35 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Hríby pokrájame na hrubšie plátky, cibuľu očistíme a rozkrojíme na kolieska, klobásky takisto. Zemiaky pokrájame rovnako na tenšie kolieska.

  2. 2

    Všetko posypeme soľou, červenou paprikou a gulášovým korením.

  3. 3

    Suroviny striedavo napichávame na grilovacie ihlice, poukladáme ich na vymastený pekáč a pečieme vo vyhriatej rúre 35 minút.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist