Hruškovo-jablkovo-pomarančovo-hokkaido kompót
Foto: izabella929
Včera som pozerala kvalitu tohoročného ovocia.Hrušky zimné sú dosť nekvalitné, tak som sa rozhodla ich zkompotóvať, pretože by nevydržali ani do Vianoc.Aby im nebolo Zobraziť celý popisVčera som pozerala kvalitu tohoročného ovocia.Hrušky zimné sú dosť nekvalitné, tak som sa rozhodla ich zkompotóvať, pretože by nevydržali ani do Vianoc.Aby im nebolo v pohári osamote smutno, trošku som sa pohrala s farbami..pridala som k nim padavky jablčka, pomaranče, citróny a tekvičku hokkaido..
príprava
na 80 °C
Postup
-
1
Hrušky a jabĺčka som pozbierala....
-
2
Ošúpala, vyčistila, poriadne umyla a pokrájala..
-
3
Ošúpala pomaranče a citróny pokrájala na kolieska...
-
4
Pripravila som si poháre...na dno pohára som dala klinčeky a ovocie som uložila do pohárov..
-
5
Ozdobila hrozienkami a zaliala nálevom...na 1 liter vody som odvážila 400g. cukru...poháre zatvorila..
-
6
Sterilizovala som ich 20 min. na 80 st. nebála som sa kombinovať tekvičku hokkaido s ovocím, lebo túto tekvičku som už robila aj na sladko a bola veľmi chutná...a inak, som čítala, že tekvička hokkaido hrušky a jablká sa majú radi, teda sa chuťovo dopĺňajú...dobrú chuť..
berieš s humorom:-)))))))))))))))))