8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
250 g |
|
6 ks |
|
250 g |
|
3 PL |
|
1 PL |
|
75 g |
|
125 g |
|
50 g |
|
3 PL |
|
150 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme so 125 g cukru, vmiešame likér, kakao, krupicu, mandle a na kocky nakrájané hrušky. Bielky vyšľaháme so zvyšným cukrom a opatrne ich vmiešame do cesta.
- 2
Cesto vlejeme do tortovej formy a pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia 45 minút.
- 3
Po vychladnutí potrieme zohriatym džemom, polejeme čokoládovou polevou a nakoniec posypeme mandľovými lupienkami.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu