Foto: rajcinka
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Tortovú formu vyložíme papierom. Žĺtka vymiešame s cukrom a vanilkou do peny. Pridáme múku a sneh z bielkov. Pečieme 30 minút. Potom korpus prerežeme. Spodný plát dáme naspäť do formy a pridáme krém.
- 2
Krém: Asi 350 gramov hrušiek postrúhame a zmiešame s 300 g bieleho jogurtu a 100 g práškového cukru. Nakoniec pridáme 1 balíček želatínového stužovadla. Všetko zmiešame a vylejeme do formy na plát. Keď trošku stuhne, dáme tam druhú časť korpusu a dáme do chladničky Stuhnutú tortu vyklopíme z formy ozdobíme šľahačkou a hruškou, ktorú sme namočili do citrónu, aby neohnedla.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ivet papa