Hrnčekové muffiny
Hrnčekové muffiny

Hrnčekové muffiny s tvarohovým duo krémom

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 1. februára 2020. Komerčný recept.
20 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
1 hrnček (250 ml)
1/2 KL
1/2 KL
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
1/4 hrnčeka
1 ks
Krém:
300 ml
1 bal.
2 bal.
100 g
4-5 PL
150 g
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto: Všetky suroviny spolu zmiešame a nalejeme do papierových košíčkov uložených v muffinovej forme. Pečieme pri 180 °C cca 15 minút.

  2. 2

    Krém: Mlieko, vanilínový cukor a Zlatý krém za stáleho miešania privedieme k varu a necháme vychladnúť. Zmäknuté maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a nakoniec primiešame tvaroh. Krém rozdelíme na polovicu a do jednej časti primiešame lyžicu kakaa.

  3. 3

    Lyžicou striedavo dávame do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou vanilkový krém a lyžicu kakaového krému. Takto pripravený krém nastriekame na muffiny.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Postup nie je zrozumiteľný. To mlieko uvarené so Zlatým klasom sa kde primieša? Nikde sa to nespomína, len si môžeme intuitívne domýšľať. Do masla podľa receptu sa primieša len tvaroh.
@marienka44 , to mlieko so Zl.klasom je vlastne puding, to iste vieš dobre a ten sa potom zmieša s maslom (vyšľahaným s cukrom) , tak sa robia aj iné krémy, len potom sa doň primieša ešte tvaroh.....

Pridaj komentár k receptu: