Hrnčeková bublanina s ovocím
Foto: tbs
20
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1 ks |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1,25 hrnček |
|
2 hrnčeky |
|
1 KL (alebo mletá škorica) |
|
1 bal. |
|
0,5 KL |
|
250 g |
|
Postup
-
1
Vyšľaháme vajíčko s cukrom.
- 2
Pridáme olej, mlieko a vyšľaháme.
- 3
Pridávame múku zmiešanú s kakaom (kakao nemusí byť) a postupne zamiešavame do cesta.
- 4
Na koniec do cesta zamiešame kypriaci prášok.
- 5
Cesto vylejeme na plech a navrch rozložíme ovocie.
- 6
Pečieme 20 minút na 200 °C.
Tiež ovocný koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu