Ovocný koláč
Ovocný koláč

Hrnčeková bublanina s ovocím

tbs - bez fotkytbs, 4. marca 2024
Hrnčeková bublanina s ovocím
Foto: tbs
20
porcií
15 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
1 hrnček
1/2 hrnčeka
1,25 hrnček
2 hrnčeky
1 KL (alebo mletá škorica)
1 bal.
0,5 KL
250 g




Postup

  1. 1

    Vyšľaháme vajíčko s cukrom.

  2. 2

    Pridáme olej, mlieko a vyšľaháme.

  3. 3

    Pridávame múku zmiešanú s kakaom (kakao nemusí byť) a postupne zamiešavame do cesta.

  4. 4

    Na koniec do cesta zamiešame kypriaci prášok.

  5. 5

    Cesto vylejeme na plech a navrch rozložíme ovocie.

  6. 6

    Pečieme 20 minút na 200 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia