bezlepková bublanina
bezlepková bublanina

Hrnčeková bezlepková bublanina

kristina12321 - fotkakristina12321, 27. septembra 2022

Jednoduchý recept, rýchla príprava a hlavne chutný koláčik.

10
porcií
10 minút
príprava
25-30 minút
na 180 °C

Suroviny

2 šálka (Liana cake mix)
1 šálka
1 šálka
1/2 šálky
2 ks
1 bal.




Postup

  1. 1

    Múku, mlieko, vajíčka, olej a cukor dáme do misky. Pomixujeme mixérom a cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Poukladáme ovocie. Ja som použila zavárané višne a ríbezle.

    Hrnčeková bezlepková bublanina  - obrázok 1
  2. 2

    Posypeme vanilkovým cukrom a dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 °C, pečieme 25-30 minút. Foto po upečení.

    Hrnčeková bezlepková bublanina  - obrázok 2
  3. 3

    Po vychladnutí nakrájame a posypeme práškovým cukrom. Dobrú chuť!

    Hrnčeková bezlepková bublanina  - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia