Hríbovo-pórové rizoto

sophi123 - bez fotkysophi123, 25. februára 2014
Hríbovo-pórové rizoto
Foto: sophi123

Mam rada jedla z jedneho hrnca:-), jednoduchu pripravu a lahodnu chut. Tento recept mam z anglickej kucharskej knihy pre vegetarianov. Po prvom uvareni sa Zobraziť celý popisMam rada jedla z jedneho hrnca:-), jednoduchu pripravu a lahodnu chut. Tento recept mam z anglickej kucharskej knihy pre vegetarianov. Po prvom uvareni sa stal nasim oblubenym:-)

4
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1-2 strúčiky
25 g
1 PL
300 g aj iný druh
1/2 l
250 g alebo čerstvé šampiony
50 g




Postup

  1. 1

    Por prekrojime na polovicu a nakrajame. Cesnak nakrajame nadrobno a vsetko dame na rozpustene maslo s olivovym olejom. Prikryte nechame 3-4 min. preprazit.

  2. 2

    Pridame ryzu, sol, korenie premiesame a zalejeme zeleninovym vyvarom. Odokryte varime 10 min.

  3. 3

    Hriby pokrajame a pridame k ryzi. Varime 6 min. Odstavime a do horuceho primiesame parmezan. Podavame so zelenym salatom alebo len tak:-)

Diskusia k receptu

racik
Ďakujem, ukladám večera bude určite chutiť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia