Foto: sophi123
Mam rada jedla z jedneho hrnca:-), jednoduchu pripravu a lahodnu chut. Tento recept mam z anglickej kucharskej knihy pre vegetarianov. Po prvom uvareni sa Zobraziť celý popisMam rada jedla z jedneho hrnca:-), jednoduchu pripravu a lahodnu chut. Tento recept mam z anglickej kucharskej knihy pre vegetarianov. Po prvom uvareni sa stal nasim oblubenym:-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Por prekrojime na polovicu a nakrajame. Cesnak nakrajame nadrobno a vsetko dame na rozpustene maslo s olivovym olejom. Prikryte nechame 3-4 min. preprazit.
- 2
Pridame ryzu, sol, korenie premiesame a zalejeme zeleninovym vyvarom. Odokryte varime 10 min.
- 3
Hriby pokrajame a pridame k ryzi. Varime 6 min. Odstavime a do horuceho primiesame parmezan. Podavame so zelenym salatom alebo len tak:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu