Hrianky s jablkom a so syrom
Marián Hajtol
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 27. októbra 2016
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 27. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Hriankový chlieb jemne opečieme v hriankovači. Jablko nakrájame na tenké plátky. Medzi dva krajce chleba dáme plátok čedaru, plátok jablka a plátok goudy.
- 2
Plátky chleba poukladáme na plech, ponatierame vrchný kúsok maslom a dopekáme dochrumkava v rúre zohriatej na 180 °C tak, aby sa začal syr topiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu