Hrianky s jablkom a so syrom
			   Marián Hajtol
kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 27. októbra 2016
		   
		   kuchár siete Accor-Pannonia Slovakia, 27. októbra 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Hriankový chlieb jemne opečieme v hriankovači. Jablko nakrájame na tenké plátky. Medzi dva krajce chleba dáme plátok čedaru, plátok jablka a plátok goudy. 
- 2
Plátky chleba poukladáme na plech, ponatierame vrchný kúsok maslom a dopekáme dochrumkava v rúre zohriatej na 180 °C tak, aby sa začal syr topiť. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu