2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V hrnci rozpustíme PL masla a prepláchnutú ryžu opečieme. Osolíme, posypeme mletým čiernym korením, zalejeme teplým mäsovým vývarom, prikryjeme pokrievkou a dusíme na miernom ohni. Asi po 10 minútach pridáme do ryže zelený hrášok a dusíme ďalej.
- 2
Medzitým dáme do osolenej vody variť zelenú špargľu s PL masla. Uvarenú špargľu vyberieme a tesne pred dodusením ju vložíme do hrnca s ryžou.
- 3
Premiešame a prehrejeme. Na tanieri posypeme strúhaným parmezánom, dosolíme a ozdobíme lístkami bazalky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu