Hovädzie ragú z rib-eye steaku v batáte
Miroslav Hužvár
šéfkuchár hotela Yasmin v Košiciach, 6. júla 2014
šéfkuchár hotela Yasmin v Košiciach, 6. júla 2014
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky batáty uvaríme do polomäkka, pozdĺžne prekrojíme, stred vyberieme lyžicou. Osolené, okorenené a nasekaným rozmarínom posypané menšie steaky z hovädzej roštenky dáme na gril spolu so slaninou nakrájanou na plátky a cibuľou narezanou na kolieska.
- 2
Keď je všetko hotové, mäso nakrájame na kocky spolu s cibuľou, slaninu nakrájame na malé rezance. Takto pripravenú zmes premiešame v miske, dochutíme cesnakom a olivovým olejom.
- 3
Batáty tiež ugrilujeme z oboch strán a naplníme zmesou mäsa, cibule a slaniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu