Foto: summerx
Postup
-
1
Mäsko naklepeme, nasolíme, nakoreníme, sprudka opečieme na oleji a odložíme bokom. Do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu, bujón, šťavu z citróna, cukor, dolejeme asi 1/2 l vody a mäso vložíme naspäť. Varíme, kým mäso nebude mäkké.
- 2
Potom mäso znova vyberieme, pridáme 3 lyžice brusníc - ja som dala zavárané brusnice - a pomixujeme. Omáčku dochutíme podľa seba. Do omáčky pridáme mäso a varíme ešte asi 20 minút. Môžme podávať so zemiakovou kašou, knedlou alebo aj ryžou. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu