Horúca čokotortička s orieškovou zmrzlinou
Michal Pažák
executive chef skupiny Al Dente Group, 11. februára 2011
executive chef skupiny Al Dente Group, 11. februára 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
6 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Čokoládu rozpustíme s maslom a medzitým ponorným mixérom vymixujeme vajcia, žĺtky, cukor, múku a likér. Rozpustenú hmotu ešte vymixujeme s vaječnou hmotou.
- 2
Sklenený pohárik vhodný na pečenie vytrieme maslom a nalejeme doň do troch štvrtín hmotu a pečieme v rozohriatej rúre pri 180° 6 minút. Vyklopíme a podávame s orieškovou zmrzlinou, ozdobíme malinami.
- 3
Náš tip: Namiesto so zmrzlinou možno čokotortičku podávať aj s vanilkovým krémom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu