Punc a horiace bowle prinasaju pocas dlhych zimnych vecerov ten pravy pozitok.Na silvestra ich podavajte neskoro popoludni,ak sa chystate chystate ist vecer do spolocnosti,alebo Zobraziť celý popisPunc a horiace bowle prinasaju pocas dlhych zimnych vecerov ten pravy pozitok.Na silvestra ich podavajte neskoro popoludni,ak sa chystate chystate ist vecer do spolocnosti,alebo ak pripravujete doma slavnostnu veceru.
príprava
Postup
-
1
Pomaranc dokladne osupeme,stavu vytlacime.Do pomarancovej kory zastokneme klinceky.
- 2
Stavu s pomaranca a citrona,skoricu a cervene vino zohrejeme takmer do bodu varu.Cez sitko nalejeme do ohnovzdornej nadoby.
- 3
Bowle postavime na zapaleny horak,na nadobu polozime klieste na cukor a na ne cukrovu homolku.Homolku polejeme rumom,nechame vsiaknut.Pouzijeme malu naberacku.Zapalime a nechame horiet v tmavej miestnosti,dolievame zvysny rum-ale nikdy nie z flase!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu