Domáce Horalky

Horalky s arašidovým maslom (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Pochúťka pre malých, ale aj veľkých na výlety, cesty alebo len tak...

16 ks
porcií
30-40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Suroviny na horalky.
  2. V miske vymiešame zmäknuté čerstvé maslo a arašidové maslo. Pridáme práškový cukor, mleté orechy (u mňa lieskové). Nakoniec vmiešame rozpustenú čokoládu.
  3. Na tortovú oblátku rozotrieme 1/3 krému, položíme ďalšiu oblátku a proces opakujeme.
  4. Ukončíme poslednou oblátkou, zaťažíme a dáme do chladničky stuhnúť najlepšie cez noc.
  5. Po stuhnutí krájame rezy, ktoré z každej strany namáčame do čokoládovej polevy, ktorú pripravíme na vodnom kúpeli. Dobrú chuť.