Domáce Horalky
Horalky s arašidovým maslom (fotorecept)
Autor receptu: olinecka
Pochúťka pre malých, ale aj veľkých na výlety, cesty alebo len tak...
16 ks porcií |
30-40 minút príprava |
Postup
- Suroviny na horalky.
- V miske vymiešame zmäknuté čerstvé maslo a arašidové maslo. Pridáme práškový cukor, mleté orechy (u mňa lieskové). Nakoniec vmiešame rozpustenú čokoládu.
- Na tortovú oblátku rozotrieme 1/3 krému, položíme ďalšiu oblátku a proces opakujeme.
- Ukončíme poslednou oblátkou, zaťažíme a dáme do chladničky stuhnúť najlepšie cez noc.
- Po stuhnutí krájame rezy, ktoré z každej strany namáčame do čokoládovej polevy, ktorú pripravíme na vodnom kúpeli. Dobrú chuť.