Hokkaido na kurkume s kokosovým mliekom a čerstvým koriandrom

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 6. februára 2016

Jedno z mojich TOP jedál. Bomba. Pecka.

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (alebo chilli papričky)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na kokosovom oleji popražím postupne kurkumu, rascu, papriku. Pridám cibuľu, chvíľu podusím, pridám hokkaido nakrájané nadrobno, šošovicu, zaliala som vodou akurát a na miernom ohníku nevhala pomaly variť. Občas som to premiešala. Po 20-ich minútach som priliala kokosové mlieko, dochutila soľou, pridala koriander, veľa koriandru a vypla.

  2. 2

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: