Foto: bozulka
Tento recept robím často lebo je rýchly a veľmi nám chutí.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľku pridáme pokrájanú hlívu,pridáme rascu,soľ a trošku orestujeme,pridáme ostatné koreniny a trošku podlejeme vodou.Podusíme asi 5 min.Zalejeme smotanou a necháme zhustnúť.Dochutíme špetkou cukru a kto chce aj pár kapkami citronu. Cestovinu uvaríme podľa návodu, neoplachovať len pokvapkať oliv.olejom,premiešať a podávať s hlívou.
Na záver pridávam citron,podľa chuti........
inak pre tych co sa pytali, ja mam doma 2 druhy, prave z Poppy shopu za Istropolisom a kazdy je iny. odporucam ten v krabicke a nie v sacku. ale je to vec chuti a preferencie. mne ta v krabicke chuti viac
@igor13 máš pravdu že tá garam masala má inú chuť,ale to záleží od jednotlivých chutí,ale najviac mi chutila čo som dostala od kamaráta zo Singaporu,aj kari čo mi doniesol bolo úplne iné aké sa predáva u nás,ale záleži z čoho je namiešané.
Čo sa týka smotany môj syn tiež používa rastlinnú smotanu,ale ....ja som v tomto trošku konzervatívna.Tiež som používala mlieko a tam je zase to ale...tak som pridávala kúsok čerstvého másla do hotovej omáčky.Po čase sa vždy vrátim ku smotane aspoň k tej na varenie.A tu zase platí koľko ľudí toľko chutí.