Foto: kathymart
Doma máme veľmi v obľube takéto recepty. Tak Vám opíšem ako to robím ja. :)
Postup
-
1
Najskôr si nakrájame kuracie prsia na malé kúsky. Vložíme ich do misy a osolíme. Pridáme tiež gyros korenie a trošku oleja na premastenie. všetko to zmiešame a necháme na hodinku v chladničke. Ak náhodou nestíhame, tak v chladničke nám to nemusí odstáť, ale chuť je potom lepšia. Zatiaľ si môžme nakrájať zeleninu na dochutenie.
- 2
Po vytiahnutí z chladničky si na panvicu dáme olej. Ja som použila panvicu na grilovanie, ale môže byť aj normálna. Ak sa nám zdá, že máme gyros korenia málo, môžme pridať. Ja som tam pridala ešte dva krát, aby bola chuť výrazná a pridala som aj soľ.
- 3
Pomedzi to som si začala vyprážať hranolky, aby som to mohla prezentovať spolu. Ja to mám rada s kombináciou majonézy, ale kľudne si to môžte dochutiť podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
preto davam 5*.
ved ty si genius, este tam cvrknut sojovku a cinsky gyros je na svete
pre tych majstrov sefkucharov co sa v komentoch realizuju mam message ;) ...co si myslite ze vam v beznej restike daju, nieco lepsie?? skor naopak, vela lacneho oleja, fura korenia, rychlo oprazit , bim 4,20 ... nikto vam neda maso co marinovalo celu noc :D