Gundel palacinky
Tibor Szilárdi
šéfkuchár hotela Dália v Košiciach, 13. novembra 2012
šéfkuchár hotela Dália v Košiciach, 13. novembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z vajec, mlieka, múky a oleja pripravíme palacinkové cesto, z ktorého upečieme palacinky.
- 2
Palacinky plníme zmesou pomletých vlašských orechov, ktoré sme sparili, pridali do nich práškový cukor, rum a šľahačkovú smotanu.
- 3
Naplnené palacinky prelejeme uvarenou čokoládou z kakaa, práškového cukru a masla. Ozdobíme nakrájaným pomarančom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu