Postup
-
1
Mäso nakrájame na malé kúsky. Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a opražíme. Okoreníme mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou, osolíme, podlejeme a udusíme takmer domäkka.
- 2
Zeleninové papriky zbavíme jadrovníkov, nakrájame na rezance a pridáme k mäsu. Necháme chvíľu variť.
- 3
Potom pridáme olúpané a nakrájané paradajky, dolejeme vodu a uvaríme domäkka. Pred podávaním pridáme do každej porcie kl kyslej smotany.
- 4
Podľa chuti môžeme pridať nakrájanú pažítku alebo zelenú petržlenovú vňať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu