Gulášová polievka s paradajkami

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

400 g
50 g
4 ks
2 ks
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na malé kúsky. Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a opražíme. Okoreníme mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou, osolíme, podlejeme a udusíme takmer domäkka.

  2. 2

    Zeleninové papriky zbavíme jadrovníkov, nakrájame na rezance a pridáme k mäsu. Necháme chvíľu variť.

  3. 3

    Potom pridáme olúpané a nakrájané paradajky, dolejeme vodu a uvaríme domäkka. Pred podávaním pridáme do každej porcie kl kyslej smotany.

  4. 4

    Podľa chuti môžeme pridať nakrájanú pažítku alebo zelenú petržlenovú vňať.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu