Foto: maggi
Komerčný recept
4-5
porcie
porcie
80 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájajte nadrobno a orestujte na oleji vo väčším hrnci. Aby sa vám cibuľa nepripálila, občas ju podlejte naberačkou vody. Medzitým nakrájajte mäso na kocky, osoľte ich a okoreňte. Keď cibuľa zhnedne, pridajte mäso a orestujte.
- 2
Prisypte papriku, zalejte vodou a pridajte rajčinový pretlak spolu s kockami extra silného mäsového bujónu a duste 50 minút do zmäknutia mäsa. Na záver dochuťte rozdrveným cesnakom, majoránom a podľa potreba dosoľte a okoreňte. Duste ešte asi 10 minút. Podávajte s chlebom, vareným zemiakom, knedľou alebo ryžou.
- 3
<b>TIP:</b> Omáčku je možné zahustiť nastrúhaným chlebom alebo zemiakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
to si rovno mozem uvarit bujon vo vode a tvarit sa, ze je to polievka
fittanyuka.blogspot.com.au/2012/01/vegan-zoldseg-gulyas.html...
keby som hladal recept na grilovane stehienka z uhora , urcite by si ich nasiel aj s krasnou fotkou a oblohou
@rea1 toto je recept na palivo pre zrychlene konske zeleznice. kobulky museli riadne upalovat n. zamky - zilina 58 min.