Grilovaný španielsky šalát s jablkami a píniovými orieškami
Postup
-
1
Šaláty natrháme na menšie kúsky, posypeme vegetou, pokvapkáme olejom a balzamikovým octom, zľahka premiešame a uložíme na tanier.
- 2
Jablká nakrájame na mesiačiky, odstránime jadrovník, obalíme ich v práškovom cukre a krátko pogrilujeme, do okamihu, kým cukor skaramelizuje. Jablká položíme na šalát.
- 3
Špargľu očistíme, povaríme a pridáme nakrájanú do šalátu. Šampiňóny rozštvrtíme, urestujeme na olivovom oleji a takisto pridáme do šalátu.
- 4
Posypeme píniovými orieškami, ktoré sme krátko a na sucho pogrilovali. Podávame s hriankovým chlebíkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu