Grilovaný španielsky šalát s jablkami a píniovými orieškami

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny





Postup

  1. 1

    Šaláty natrháme na menšie kúsky, posypeme vegetou, pokvapkáme olejom a balzamikovým octom, zľahka premiešame a uložíme na tanier.

  2. 2

    Jablká nakrájame na mesiačiky, odstránime jadrovník, obalíme ich v práškovom cukre a krátko pogrilujeme, do okamihu, kým cukor skaramelizuje. Jablká položíme na šalát.

  3. 3

    Špargľu očistíme, povaríme a pridáme nakrájanú do šalátu. Šampiňóny rozštvrtíme, urestujeme na olivovom oleji a takisto pridáme do šalátu.

  4. 4

    Posypeme píniovými orieškami, ktoré sme krátko a na sucho pogrilovali. Podávame s hriankovým chlebíkom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia