Foto: zuzanka1367
Kúpila som si panvicu z nepriľnavým povrchom na ktorej sa dá opekať bez oleja, tak na čom to lepšie vyskúšať ako na rybe...
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
2 lyžičky |
|
1 lyžička |
|
Šalát: | |
1/2 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1/2 hrste |
|
1 ks |
|
Zálievka: | |
1 lyžica |
|
1 lyžica |
|
1/2 lyžice |
|
Postup
-
1
Rybu umyjeme, osušíme, pokvapkáme olejom osolíme. Odložíme aspoň na 1/2 hodinu na chladné miesto
-
2
Rozpálime panvicu a rybku opekáme z každej strany asi 3 minúty.
-
3
Zelér, kaleráb, jablko nastrúhame na zápalky, primiešame jogurt a necháme vychladnúť. Posypeme dýňovými semienkame a pokvapkáme zálievkou, ktorú získame zmiešaním oleja, balzamica a sirupu. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu