Grilovaný hermelín s rukolovo - paradajkovým šalátom a brusnicovou omáčkou

martinkat - bez fotkymartinkat, 2. februára 2013
Grilovaný hermelín s rukolovo - paradajkovým šalátom a brusnicovou omáčkou
Foto: martinkat

Rýchly a jednoduchý hermelín :)

5 minút
príprava
20 minút
na 220 °C

Suroviny

 nakrájané na menšie kúsky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hermelín (môže byť klasický, ale veľmi dobrý je aj ten v cesnakovom korení) vytiahneme z obalu a v miske ho obalíme v zmesi oleja, soli a červenej papriky. Takto pripravený hermelín zabalíme do alobalu tak, aby boli spoje po bokoch.

  2. 2

    Rúru dáme predhriať na 220 stupňov a na plech uložíme zabalené hermelíny. Cherry paradajky prekrojíme na polovicu a poukladáme ich na kusok alobalu na plech aby sa nám zhora pekne grilovali spolu s hermelínmi. Medzitým si na panvičke a olivovom oleji opražíme šampiňóny (taktiež ich ale môžeme spraviť na jednom plechu s ostatnými surovinami)

  3. 3

    Po asi 10 minútach na plech ešte pridáme nakrájanú bagetu. Po ďalších cca 5-10 minútach, keď už sú rajčinky pekne ugrilované a bagetky akurát, plech vyberieme. Šampiňóny zmiešame s rukolou a paradajkami, môžeme poliať olivovým olejom. Opatrne rozbalíme alobal a hermelín uložíme na tanier. K tomu pridáme bagetku , prilejeme brusnicovú omáčku a môžeme papať :)

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: