Grilovaná teľacina na strukovinovom šaláte

Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
Grilovaná teľacina na strukovinovom šaláte
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
200 ml
100 g
100 g
50 g
200 g
50 ml




Postup

  1. 1

    Teľací chrbát ugrilujeme z každej strany. Medzitým zo strukovín a paradajok pripravíme šalát ochutený soľou, korením, olivovým olejom, balzamikovým octom.

  2. 2

    Šalát rozdelíme do misiek a podávame s teľacím karé. Osolíme morskou soľou, okoreníme a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia