Grilovaná teľacina na strukovinovom šaláte
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Teľací chrbát ugrilujeme z každej strany. Medzitým zo strukovín a paradajok pripravíme šalát ochutený soľou, korením, olivovým olejom, balzamikovým octom.
- 2
Šalát rozdelíme do misiek a podávame s teľacím karé. Osolíme morskou soľou, okoreníme a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu