Grilovaná krkovička

podravka - fotkapodravka, 7. júna 2016
Grilovaná krkovička
Foto: podravka

Komerčný recept
Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

1 bal
1 kg na kúsky nakrájaná
200 ml
30 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krkovičku potrieme zmesou vytvorenou z Podravky na bravčové mäso a oleja a necháme postať asi 30 minút.

  2. 2

    Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Počas grilovania polievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.

  3. 3

    Krkovičku zložíme z grilu a vložíme do uzatvárateľnej nádoby, ktorú necháme zakrytú, dokým jedlo nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

  4. 4

    Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: