Grilovaná krkovička

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s korením na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Krkovičku potrieme zmesou vytvorenou z korenia na bravčové mäso a oleja a necháme postať asi 30 minút.
  2. Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Počas grilovania polievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  3. Krkovičku zložíme z grilu a vložíme do uzatvárateľnej nádoby, ktorú necháme zakrytú, dokým jedlo nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.
  4. Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.