Foto: babsicok
Mala som v chladničke gnocchi a nevedela som čo s nimi. Včera na večeru bol grilovaný losos a jedna väčšia filetka zostala a tak Zobraziť celý popisMala som v chladničke gnocchi a nevedela som čo s nimi. Včera na večeru bol grilovaný losos a jedna väčšia filetka zostala a tak vznikol nápad na takýto šmak :)
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety z lososa umyjeme, stiahneme z kože a nakrájame na menšie prúžky, kocky alebo hocijaký iný tvar aký nám výjde :) Na panvičke si na masle do zlatista opražíme cibuľku, potom na plátky na krajaný cesnak a nakoniec pridáme lososa.
- 2
Dáme variť do osolenej vriacej vody gnocchi. My robíme doma aj naše domáce, ale nie vždy sa nám chce. Teraz sme mali chladené gnocchi ktoré sa dali variť na 3 minúty do vody a hotovo :) Keď je losos opražený, zalejeme smotanou na šlahanie, pridáme soľ, korenie a šťavu z citróna podľa chuti. Necháme dlhšie prevrieť nech omáčka trošku zhustne. Gnocchi scedíme, primiešame do omáčky a na vrch posypeme petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu