Foto: nosstek
60 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Zo surovín urobíme klasické piškótové cesto zmiešaním všetkých surovín. Vylejeme na vymastený plech a pečieme cca 15-20 min cca 170 stupňov.
-
2
Vychladený korpus natrieme džemom akýmkoľvek aký máte radi. ale ani ho nemusíte davať ja som ho dala aby bol trošku taky kyselkavejší vzhľadom na plnku a šlahačku.
-
3
Na plnku zmiešame tvaroh, mascarpone a gaštanové pyré, cukor si pridáte podľa chuti či chcete plnku sladšiu alebo nie. Plnku natrieme na korpus.
-
4
Vyšlaháme si šlahačky každu zvlášť jednu nechame čistu do druhej si pridáme trochu granka a cikcakovo nanášame na koláč. Samozrejme môžete dať šlahačku len čistu alebo s grankom a pekne rozotrieť...prípadne postruhať čokoládou. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu