Foto: zuzananoskova
Fresh ako raw a lin ako linecké ;-) Môžete pri príprave zapojiť deti a použiť napr. aj hrušky, prípadne na čo budete mať chuť Zobraziť celý popisFresh ako raw a lin ako linecké ;-) Môžete pri príprave zapojiť deti a použiť napr. aj hrušky, prípadne na čo budete mať chuť :-) Tak smelo do toho. Dezertík máte hotový o chvíľočku a verím, že každá návšteva bude "ohromená" a bude jej chutiť :-)
príprava
Postup
-
1
Slivky namočte aspoň na hodinku dve. Potom sceďte a zmixujte so zrelým banánom. Postupne pridávajte čerstvo namletý mak do požadovanej konzistencie.
- 2
Jablká nakrájajte "zboku" (z jednej a druhej strany) na plátky a vždy z jednej dvojice vykrojte striedku, ja som použila vykrajovátka s veľkonočným motívom. Kolieska ponorte na chvíľu do citrónovej vody.
- 3
A už len plňte makovo-slivkovou zmesou a "koláčiky" zlepte. Podávajte hneď :-)
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Krasne vymyslene, mnam.. zboznujem vase receptiky!! :))
@babav : jasné, že sa môžeš opýtať. Áno, inšpirovala som sa, ale neviem či originálnym receptom :-)