Fresh lin makový

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 27. apríla 2014

Fresh ako raw a lin ako linecké ;-) Môžete pri príprave zapojiť deti a použiť napr. aj hrušky, prípadne na čo budete mať chuť :-) Tak smelo do toho. Dezertík máte hotový o chvíľočku a verím, že každá návšteva bude "ohromená" a bude jej chutiť :-)

20-30 minút
príprava

Suroviny

 alebo hruška

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Slivky namočte aspoň na hodinku dve. Potom sceďte a zmixujte so zrelým banánom. Postupne pridávajte čerstvo namletý mak do požadovanej konzistencie.

  2. 2

    Jablká nakrájajte "zboku" (z jednej a druhej strany) na plátky a vždy z jednej dvojice vykrojte striedku, ja som použila vykrajovátka s veľkonočným motívom. Kolieska ponorte na chvíľu do citrónovej vody.

  3. 3

    A už len plňte makovo-slivkovou zmesou a "koláčiky" zlepte. Podávajte hneď :-)

  4. 4

    Dobrú chuť :-)

    Fresh lin makový - obrázok 4

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
ako dobre, že je tu kolónka, v ktorej som našiel tvoj skvelý aj krásny recept, dcérenky budú plniť a ochutnávať, snáď mi aj nechajú, aspoň trochu z plnky…:)

Pridaj komentár k receptu: