20-25 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme cesto, ktoré necháme na teplom mieste kysnúť.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Vykysnuté rozvaľkáme a prerežeme na polovicu. Každú časť cesta stočíme ako roládu a vyformujeme bagety, ktoré prenesieme na vymastený plech, urobíme do nich ešte zopár zárezov a necháme ešte podkysnúť 30-45 minút. Pred pečením natrieme bagety slanou vodou.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Pečieme pri teplote 190 stupňov Celzia 20-25 minút. Ja som robila z 1 a 1/2l dávky ako je v recepte a toľkoto mi z toho vyšlo: 2 veľké bagety a dve malé bagety
                                                     - 
                                                    4
                                                    
dobrú chuť:-)))
 

                                                    
                                                    
                                                    




 


ps: doplnila som ešte obrázky, ak ti to pomôže:-)