Francúzska pečeňová pochúťka

redakcia - fotkaredakcia, 4. júla 2009

Suroviny

150 g
4 ks
4 ks
1 ks
30 g
4 Krajce




Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na masti, pridáme rozotrenú pečeň (teľaciu, alebo bravčovú) a nakrájané šampiňóny. Všetko spolu opražíme a krátko podusíme.

  2. 2

    Pridáme rozšľahané vajcia, zelenú petržlenovú vňať a za občasného miešania necháme stuhnúť.

  3. 3

    Chlieb opečieme z oboch strán, natrieme pripravenou nátierkou a ozdobíme plátkami paradajok a petržlenovou vňaťou. Podľa chuti osolíme. Podávame horúce ako predjedlo.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia