Foto: heslo5
Ja a kyslá kapusta sme kamaráti.
20 minút
príprava
príprava
20-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ošúpeme zemiaky a nakrájame na plátky.Vajcia uvaríme na tvrdo,klobásu nakrájame.HLAVNE KAPUSTU NEUMÝVAME.
-
2
A ukladáme zemiaky,kapusta,klobása korenie-takto to opakujeme do konca.Vrchná vrstva budú zemiaky ktoré nezabudneme okoreniť.
-
3
Necháme upiecť pred koncom zalejeme smotanou a dopečieme.Ja to pečiem v remoske tak 20-30minút
@heslo5 zdá sa mi, že ty dávaš surové asi máš s tým skúsenosti, lebo na fotke to vyzerá dobre
inak toto jedlo je bomba a keď máte takú správnu, akurátnu klobásku tak je to fajnotka :-)
a aj foto sa už pekne podarilo :_)