Foie gras terina
Peter Duranský
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave, 10. októbra 2011
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave, 10. októbra 2011

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Pečienky sprudka ugrilujeme, do pripravenej formy kladieme pečienky nakrájané na 6–7 cm kusy, osolíme a okoreníme. Urobíme tri vrstvy. Zaťažíme a dáme odležať na 24 hodín do chladničky.
- 2
Jeleniu sviečkovú nakrájame na menšie plátky, ktoré nasolíme, okoreníme (v mažiari urobíme zmes zo soli, korenia, sušeného feniklu) a mäso stiahneme do fólie, takže vzniknú rolky, ktoré z oboch strán sprudka ugrilujeme a dáme stuhnúť.
- 3
Mäso nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu