U nás šunkofleky,najlepšie sú zapekané.Niekto hovorí načo.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10/30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Údené mäso uvaríme,alebo použijeme údené mäso vákuované ,ktoré netreba variť.Fliačky uvaríme v slanej vode,scedíme,premiešame s údeným mäsom a zalejeme kyslou smotánkou v ktorej sme rozšľahali vajcia s trochou čierneho korenia.
- 2
Premiešané fliačky vložíme ..do zapekacej misy ktorú sme vymastili a vysypali strúhankou. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry do zlatova.Dáme si k tomu nejaký šalát alebo kyslé uhorky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu