Foto: majcita
Chrumkavá pizza a to bez výčitiek, rýchla príprava a perfektná chuť, lepšia ako z pizzerie.
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Tvaroh zmiešame s múkou, bielkom, troškou korenia a soli. Vzniknuté cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Môžeme si pomôcť tortovou formou pre okrúhly tvar.
- 2
Na cesto natrieme tekvicovú nátierku/kečup, posypeme sušenou bazalkou a obložíme podľa chuti. Pizzu pečieme približne 20 minút pri teplote 200 °C.
Tiež pizza:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu