Fazuľový guláš

nadasky - fotkanadasky, 31. júla 2012
Fazuľový guláš
Foto: nadasky

Tento guláš pochadza s lazov, nosil sa na rolu.

10
porcií
30 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
30 dkg
1-2 ks
 podľa chuti
2-3 PL alebo kečup
 za hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Udené mäso dame varit spolu s fazulou. fazulu používam tu veľkú a od večera je namočená.Teraz som dal udene koleno.

    Fazuľový guláš - obrázok 1
  2. 2

    Slaninu pokrájeme na malé kocky a splu s cibulou ju dáme opiesť. Po opečený dám do nej kečup- pretlak a koreniny

    Fazuľový guláš - obrázok 2
  3. 3

    pred dovarením mäsa a fazule všetkú zmes dáme k mäsu dovariť. Podla potreby zahustíme , ja zahusťujem Slovenskou gulášovou je to super a môžeme podávať.

    Fazuľový guláš - obrázok 3
  4. 4

    Hotovo

    Fazuľový guláš - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Strukoviny, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Polievky, Varené

Diskusia k receptu

rajnica
Darmo je, keď varí chlap, je to jednoduché a z bežne dostupných surovín. A najmä nehrá sa, ako mnohé "varešky", na chválenkára.
modrykamen
Laznícke recepty sú rýchle, sýte a chutné. Na lazoch nie je čas vyvárať a na pole treba vziať stravu, ktorú netreba prihrievať.
sora2
robievam podobne, ale pridavam ešte lečo, alebo čerstve paradajky a papriky , je to vdačné jedlo a da sa aj za studena
maca7
Už viem aká bude reakcia keď tento recept ukážem mužíčkovi:))...
arasidka
čo reecept, ale ako máš krásne "namaľovanú" tú kávičku v šálke!!!!
používateľ nemá avatar
dss
dss
Vyzerá dobre len vyskúšať.